KERATINBEHANDLING, OLAPLEX OCH COLORPLEX

Keratinbehandling (Nanoplastia) 3000:-

Nanoplastia är den kraftfullaste behandlingen som finns på marknaden för att uppnå ett rakt och glansigt hår och är designat för att räta ut även väldigt lockigt och krusigt hår. Utöver den uträtande effekten arbetar Nanoplastia-komplexet med att stärka håret.

Keratinbehandling

Om man har ett skadat hår så beror det oftast på att håret är och/eller varit preparerat. Med en keratinbehandling i vår salong på Eriksfältgatan 62 i Malmö så återuppbygger vi ditt hår och gör det friskt igen. Keratin är ett protein som gör att håret blir slitstarkt och det blir lättare att spara till längre hår.

Olaplex och Colorplex

Vi på Skönhetsfabriken erbjuder även Olaplex och Colorplex. Olaplex gör ditt hår starkare och friskare och behandlingen görs antingen i samband med färgning eller blekning men det går även att ha som fristående behandling.

När det kommer till Colorplex är principen densamma, den är till för att stärka ditt hår.

Vi är proffs på rakpermanent

Vill du genomföra en professionell rakpermanent där hårstrået blir upp till 80-95% rakt? Då har du kommit helt rätt! Vi på Skönhetsfabriken använder oss av metoder som skiljer sig från andra salonger och resultatet blir rakt, glansigt och mjukt hår. Vi är helt enkelt proffs på rakpermanent! Välkommen till vår salong i Malmö.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om våra behandlingar!