KERATINBEHANDLING, OLAPLEX OCH COLORPLEX

Keratinbehandling (ny)

Ny keratinbehandling, som gör håret 80-100% rakt samtidigt som det ger volym. Denna behandling är vårdande i tre moment och håller 3-6 månader och eventuellt längre beroende på hårtyp.

Keratinbehandling (upphör snart)

Om man har ett skadat hår så beror det oftast på att håret är och/eller varit preparerat. Med en keratinbehandling i vår salong på Eriksfältgatan 62 i Malmö så återuppbygger vi ditt hår och gör det friskt igen. Keratin är ett protein som gör att håret blir slitstarkt och det blir lättare att spara till längre hår.

Olaplex och Colorplex

Vi på Skönhetsfabriken erbjuder även Olaplex och Colorplex. Olaplex gör ditt hår starkare och friskare och behandlingen görs antingen i samband med färgning eller blekning men det går även att ha som fristående behandling.

När det kommer till Colorplex är principen densamma, den är till för att stärka ditt hår.

Vi är proffs på rakpermanent

Vill du genomföra en professionell rakpermanent där hårstrået blir upp till 80-95% rakt? Då har du kommit helt rätt! Vi på Skönhetsfabriken använder oss av metoder som skiljer sig från andra salonger och resultatet blir rakt, glansigt och mjukt hår. Vi är helt enkelt proffs på rakpermanent! Välkommen till vår salong i Malmö.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om våra behandlingar!